Over ons

Jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector.

Over Bouwbedrijf Kos

Mijn naam is Remco Kos en ik heb 21 jaar ervaring in het vak. In 2019 heb ik besloten om Bouwbedrijf Kos op te richten. Samen met een team van ervaren onderaannemers, die allemaal minimaal 20 jaar ervaring hebben, staan we klaar om elke klus aan te pakken en hoogwaardig vakwerk te leveren waar we allemaal trots op zijn.

Wij bieden uiteenlopende diensten aan, waaronder nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van woningen, bedrijfspanden en utiliteitsbouw. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de beste oplossingen en kijken we naar de wensen en behoeften van de klant.

Wij zijn betrouwbaar en hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Onze aanpak is persoonlijk en transparant. Wij zorgen voor duidelijke communicatie en transparante prijzen.

Bouwbedrijf Kos is gevestigd in het hart van Nederland, en wij zijn actief in de regio Utrecht, Gelderland en Noord-Holland. We werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf voor uw project? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Kos en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.