Diensten

Onze diverse bouwdiensten, van renovatie tot nieuwbouw.

Renovatie

Geef uw woning de liefde die het verdient! Bij ons vindt u het complete pakket aan diensten, van sloopwerk tot timmerwerk, metselwerk, installatiewerk, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk en stoffering. Wij zijn uw partner in het verduurzamen van uw woning, waardoor deze nog vele jaren in topconditie blijft. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied en werken met passie aan uw woning, met oog voor detail en kwaliteit.

Badkamer

Volledige regie bij toilet- en badkamerverbouwingen. U kiest zelf de tegels en het sanitair, wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van het project, van slopen tot afmonteren. Onze loodgieter en elektriciën staan u bij in het bepalen van hoogtes en spotjes. De tegelzetter bespreekt met u de plaatsing van tegels, zodat alles naar uw wensen verloopt. Wij streven naar volle tevredenheid en in bewoonde situaties duurt een toiletverbouwing gemiddeld een week, een badkamerverbouwing 3 weken.

Aanbouw

Bij een aanbouw is het essentieel om gedetailleerde tekeningen te laten maken, zelfs als deze vergunningsvrij is. Bij ons kunt u rekenen op een professioneel bouwadviesbureau dat alles regelt, van opnames en inmetingen tot vergunningen. Deze tekeningen zijn niet alleen belangrijk voor installateurs en constructeurs, maar ook voor u om een duidelijk beeld te krijgen van het eindresultaat. Onze zorgvuldige planning zorgt ervoor dat uw huis zo snel mogelijk weer wind- en waterdicht is, met minimale overlast.

Dakkapel

Uw dakkapel wordt vakkundig gebouwd in onze eigen werkplaats en in slechts één dag met behulp van een kraan op uw dak geplaatst. Daarbij maken we slim gebruik van dezelfde kraan voor het afvoeren van afval en aanvoeren van afbouw materiaal. Om u zo min mogelijk overlast te bezorgen, bouwen we een steiger buiten het huis. Hierdoor hoeven we niet binnendoor naar boven en kunt u zorgeloos genieten van het proces.

Dakpannen

Wij bieden vakkundige oplossingen voor het vervangen van uw dakpannen, zodat u zonder zorgen zonnepanelen kunt installeren. Voor woningen uit de jaren 30 tot eind jaren 60 plaatsen we damp open folie om lekkages te voorkomen en vernieuwen we stof- en panlatten voor een geschikt dak voor zonnepanelen. Als uw dak al zonnepanelen heeft en ze moeten worden verwijderd voor het vervangen van de dakpannen, regelen wij dit zorgvuldig via onze onderaannemer. Interesse in een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op. Ontdek hoe u kunt profiteren van duurzame energie!